ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 2η ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ PATRICE CANAYER

262

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια ακόμα ενδιαφέρουσα συζήτηση είχαν περισσότερα από 100 μέλη του ΣΥ.Π.Χ.Ε. που έλαβαν μέρος στη «2η προπονητική τηλεδιάσκεψη» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης.
Ο Γάλλος τεχνικός της Μονπελιέ Patrice Canayer ήταν ο κεντρικός καλεσμένος και μαζί με τον Στρατηγικό συνεργάτη της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος, Guy Petitgirard, απάντησαν σε ερωτήσεις που έγιναν από τα μέλη μας αναφορικά με το άθλημα του χάντμπολ στη Γαλλία.
Ο Patrice Canayer για περισσότερα από 25 χρόνια ηγείται της Μονπελιέ και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που θα πρέπει να έχει ο προπονητής με έναν παίκτη, καθώς επίσης και για τον απόλυτο έλεγχο που θέλει να έχει ο ίδιος στην ομάδα του.
Στάθηκε στο έργο που γίνεται στη Μονπελιέ και στο «μοντέλο» βάση του οποίου πορεύεται ο Γαλλικός Σύλλογος, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη χορηγική στήριξη που έχει το σωματείου από 17 επιχειρήσεις της Γαλλίας.
«Η Μονπελιέ είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα όμως στόχος δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και το θέαμα» ξεκαθάρισε ο Patrice Canayer ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις ακαδημίες της Μονπελιέ και στο πρότζεκτ που «τρέχουν» για τις νεαρές ηλικίες.
Ο Patrice Canayer δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις ιδιαίτερες στιγμές που βιώνει η Γαλλία αλλά και όλος ο κόσμος με την εξάπλωση του κορονοϊού τονίζοντας ότι το άθλημα θα πρέπει να βγει δυνατό και να ξεπεράσει τα οποία προβλήματα έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Από την πλευρά του ο Guy Petitgirard, μίλησε για την ανάπτυξη χάντμπολ στη Γαλλία καθώς επίσης και για τις κινήσεις που γίνονται για την εξεύρεση νέων ταλαντούχων αθλητών.

Η τηλεδιάσκεψη διήρκεσε δυο ώρες και το δύσκολο ρόλο της μετάφρασης ανέλαβε ο αντιπρόεδρος του ΣΥΠΧΕ, Βασίλης Σκανδάλης.

 

Οι δράσεις του συνδέσμου θα συνεχιστούν, μείνετε συντονισμένοι.

 

Εκ του ΣΥ.Π.Χ.Ε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.