ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΄΄ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ΄΄ – new update

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του Σεμιναρίου Ανάπτυξης του ΣΥ.Π.Χ.Ε. με συνδιοργανωτές την Ε.Σ.Χ.Α. και τον ΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Σ. Θα είναι διήμερο και η λήξη του θα γίνει το Σάββατο στις 14:30. Το Σεμινάριο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αξέχαστου Στέφανου Καραλή που η οικογένεια του αθλήματος θρηνεί τον πρόσφατο χαμό του.

Η συμμετοχή στο Σεμινάριο Ανάπτυξης είναι υποχρεωτική για τους προπονητές Ανάπτυξης και είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορούν να λάβουν την Κάρτα Προπονητή Ανάπτυξης για τη φετινή σαιζόν.

Αντίστοιχο Σεμινάριο Ανάπτυξης, με τις ίδιες υποχρεώσεις για τους Προπονητές Ανάπτυξης, θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη, στις 5 & 6 Οκτωβρίου, ημέρες Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα. Το Σεμινάριο αυτό είναι επίσης αφιερωμένο στη μνήμη ενός άλλου αγαπημένου συναδέλφου, του Σωκράτη Σκούφα, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα. Σχετική ανακοίνωση με λεπτομέρειες, θα βγει τις επόμενες ημέρες.

Κατεβάστε το παρακάτω αρχείο, το οποίο περιέχει το πλήρες πρόγραμμα του Σεμιναρίου, καθώς και τις απαραίτητες πληροφορίες:

Πρόγραμμα Σεμιναρίου Προπονητών Ανάπτυξης – ΑΘΝΕ 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *