ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥ.Π.Χ.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ – ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

Αγαπητοί συνάδελφοι προπονητές,

Ύστερα από εισήγηση του γενικού συντονιστή της Ο.Χ.Ε. για την ανάπτυξη λέκτορα της IHF κκ. Petitgirard και σε συνεργασία με τους αναπτυξιακούς προπονητές της Ο.Χ.Ε. και τον ΣΥ.Π.Χ.Ε., καταρτίστηκε ένα ερωτηματολόγιο που αφορά τη μελλοντική δομή των ηλικιακών πρωταθλημάτων, με ενδεχόμενους προσαρμοσμένους κανόνες παιχνιδιού για όλες τις ηλικίες.
Προτείνουμε να διαβάσετε το ερωτηματολόγιο και να ανταποκριθείτε απαντώντας σε όλες τις επιμέρους ερωτήσεις, και επιπλέον να εκφράσετε τη γνώμη σας για οποιαδήποτε ιδέα έχετε πάνω στη δομή των πρωταθλημάτων, με σκοπό την καλύτερη και ποιοτικότερη προετοιμασία των αθλητών –τριών για τις μεγαλύτερες κατηγορίες.
Στη διάρκεια της Γ.Σ. του ΣΥ.Π.Χ.Ε. (6-7 Ιουλίου), ύστερα από συζήτηση θα γίνει η αποτίμηση των προτάσεών σας και ο κος Petitgirard θα κάνει την τελική σύνοψη.
Οι αποκρίσεις όλων μας θεωρούνται αναγκαίες για να βοηθήσουμε στην προσπάθεια να αναδειχθούν οι καλύτερες προοπτικές για την ανάπτυξη του αθλήματος.
Παρακαλούμε στείλτε τις απαντήσεις σας ηλεκτρονικά σε μορφή pdf, στη διεύθυνση takismeletakos@yahoo.gr το αργότερο μέχρι 30 Ιουνίου 2019.

*το Ερωτηματολόγιο δημοσιοποιείται και στο site μας έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτό και να απαντήσουν, όσο το δυνατόν περισσότεροι προπονητές μπορούν, οι οποίοι πιθανόν να μην το έχουν λάβει μέσω email. Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να το κατεβάσετε:

erotimatologio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *