ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ με τον Dragan Djukic

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 29/4 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, η προπονητική ημερίδα στην οποία εισηγητής ήταν ο προπονητής της εθνικής Μαυροβουνίου, Dragan Djukic.
Η Ημερίδα διοργανώθηκε σε συνεργασία του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος, της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής, και του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου και ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 28/4. Κατόπιν επιθυμίας των προπονητών ο κ. Dragan Djukic μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί και την Κυριακή 29/4, σε μια παρουσίαση – συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με θέμα την “προετοιμασία της ομάδας για τους αγώνες”.

Την ημερίδα τίμησαν με την Παρουσία τους οι κ.κ. Γκαντής Κ. (Πρόεδρος Ο.Χ.Ε.), Σταυρακάκης Δ. (Πρόεδρος Ε.Σ.Χ.Α.), Αλεξόπουλος Α. (Πρόεδρος Π.Γ.Σ.), Σταματιάδης Κ. (Γεν. Γραμμ. Ο.Χ.Ε.), Ιωάννου Λ. (Πρόεδρος Γ.Α.Σ. Καματερού), Οικονομου Γ. (Πρόεδρος Ολυμπιακού Κερατσινίου), Δανήλος Μ. (Ομοσπ. Προπονητής Εθνικής Γυναικών), Αρβανίτης Ι. (Ομοσπ. Προπονητής Εθνικής Εφήβων) καθώς και οι συντονιστές Ανάπτυξης της Ο.Χ.Ε. Ιατρούδης Π., Κρανάκης Γ.

Την ημερίδα παρακολούθησαν πάνω από 50 προπονητές και προπονήτριες, από τα σωματεία της ΕΣΧΑ ενώ το παρών έδωσε και η ομάδα Παγκορασίδων Α’ του Γ.Α.Σ. Καματερού. Για τις ανάγκες του πρακτικού σκέλους ο κ. Djukic είχε στην διάθεσή του επίλεκτους αθλητές της ηλικίας των Παίδων.

Ευχαριστούμε τον κ. Παπαχαρτοφύλλη Στάθη για την πολύτιμη βοήθειά του στην μετάφραση.

Το Πρόγραμμα της ημερίδας

Σάββατο 28/4

10:30-11:00: Η επιλογή στο σύγχρονο χάντμπολ (Θ),

11:15-12:15: Καλύτερη ατομική τεχνική, περισσότερες επιτυχίες (Π)

12:15-13:30: Προωθημένη άμυνα 3:2:1 (Π)

Κυριακή 29/4

10:30-12:00: Προετοιμασία της ομάδας για τους αγώνες (Στρογγυλή τράπεζα)

*   Τις προσεχεί ς ημέρες θα δημοσιευθεί στο You tube (SYPXE HELLAS) βίντεο από το πρακτικό σκέλος.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *