ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ 2017-18

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος, ενημερώνει τους συναδέλφους ότι σύμφωνα με την απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης ( Τολό 18/6/2017 ) η οποία προβλέπει την επικαιροποίηση του μητρώου προπονητών, θα υπάρξουν αλλαγές στον αριθμό μητρώου τους για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Επίσης για κάθε κατηγορία θα υπάρχει και διαφορετική κάρτα.
Επιπλέον ο ΣΥ.Π.Χ.Ε επισημαίνει ότι σύμφωνα με την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων της Ο.Χ.Ε. (Κεφάλαιο Η), όλα τα σωματεία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ να έχουν προπονητή που να έχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος της αντίστοιχης κατηγορίας από την Γ.Γ.Α, συμβόλαιο (σύμβαση με το σωματείο του) μερικής ή ολικής απασχόλησης θεωρημένο από την ΔΟΥ που εδρεύει το σωματείο του καθώς και κάρτα προπονητή. Σε περίπτωση που σωματείο δεν ακολουθήσει τα ανωτέρω, η Ο.Χ.Ε. κατόπιν έγγραφης προειδοποιήσεως δύναται να αποκλείσει την ομάδα από την συνέχεια του πρωταθλήματος, και να απευθυνθεί στη Γ.Γ.Α για περαιτέρω ενέργειες που αφορούν στην Αθλητική αναγνώριση του σωματείου.
Μόνο όσοι προπονητές πληρούν τις παραπάνω προυποθέσεις θα έχουν την δυνατότητα να δίνουν οδηγίες από τον πάγκο στους αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΘΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΣΥ.Π.Χ.Ε ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ. Γι αυτό καλούνται οι συνάδελφοι να τα αποστείλουν έγκαιρα.

Αριθ. Λογαριασμού ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 6017101653821
ΙΒΑΝ – GR : 2701710170006017101653821

1. HANDBALL PREMIER & Α1 Γυναικών = 75 €

2. A2 Ανδρών & Α2 Γυναικών = 50 €

3. Β’ Εθνική Ανδρών = 40 €

4. Ηλικιακά Ανδρών & Γυναικών = 40 €

5. Κάρτα Ανάππτυξης = 40 €

6. Συνδρομή μέλους χωρίς ομάδα = 20 €

Η Κάρτα Ανάπτυξης ισχύει Μόνο για εν Ενεργεία Αθλητές που παρακολούθησαν ή θα παρακολουθήσουν Συμπόσια ή Σεμινάρια Ανάπτυξης του ΣΥ.Π.Χ.Ε.

• ΥΓ. Για ταχύτερη έκδοση της Κάρτας, οι φωτογραφίες κ τα έγγραφα να αποστέλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην διεύθυνση competitions[at]hhf.org.gr – Υπ’ όψιν κας Μπουφίδου Σ

ΕΚ ΤΟΥ ΣΥ.Π.Χ.Ε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *