Ολοκληρώθηκε το 2ο συμπόσιο προπονητών χάντμπολ που πραγματοποιήθηκε 16-18 Ιουνίου στο Τολό Αργολίδας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο συμπόσιο προπονητών χάντμπολ που πραγματοποιήθηκε 16-18 Ιουνίου στο Τολό Αργολίδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδος, την ΟΧΕ και το «Danaon Cup».Με περισσότερους από 70 προπονητές που ήταν παρόντες και με τον κύριο όγκο αυτών να είναι νέοι, το μέλλον του συνδέσμου μας προμηνύεται ελπιδοφόρο.
Ακόμη, παρέστησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος , καθώς και ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, η Ταμίας Κυριακή Μπακουλοπούλου και ο Ειδικός Γραμματέας Μπάμπης Προδρομίδης.
Στο πρόγραμμα του συμποσίου , πέρα από τις διαλέξεις των εκλεκτών προσκεκλημένων υπήρχαν και δύο στρογγυλές τράπεζες με θέμα :” Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και οι νόρμες αξιολόγησης των αθλητών για την ένταξη τους στα κλιμάκια και στις εθνικές ομάδες ” και ” Δομή του πρωταθλήματος και του κυπέλου της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 για την Α1 Ανδρών και Γυναικών”
Προσκεκλημένοι ομιλητές του συμποσίου ήταν :
1. Χρήστος Κοτζαμανίδης Phd με θέμα : “Ο στρατηγικός σχεδιασμός της ΟΧΕ για την επόμενη τετραετία”
2. Γαργαλιάνος Δημήτριος Αναπληρωτής καθηγητής ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ με τα εξείς θέματα: “Διπλή καριέρα αθλητών”, ” Οργάνωση αθλητικού σωματίου” και ” Δημόσια Ομιλία”.
3. Ζαρώτης Ιωάννης Ψυχολόγος – Αθλητικός Ψυχολόγος με θέμα: ” Πρόγραμμα δια βίου ανάπτυξης των προπονητών “.
4. Μελετάκος Παναγιώτης ΚΦΑ Phd – προπονητής χειροσφαίρισης με θέμα: ” Συγκριτική μελέτη των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων χειροσφαίρισης”.
5. Νικολίτσας Αθανάσιος καθηγητής διαιτησίας τέως πρόεδρος ΚΕΔ, με θέμα: ” Νέοι κανονισμοί χειροσφαίρισης”.
Ακόμη την Κυριακή 18 / 6 έγινε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΥΠΧΕ με κύρια θέματα:
1. Απολογισμός διοικητικού συμβουλίου.
2. Θέματα που απασχολούν τον Σύνδεσμο.
3. Επικαιροποίηση του μητρώου του συνδέσμου.
Το ΔΣ του ΣΥΠΧΕ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του Συμποσίου ,τους εκλεκτούς προσκεκλημένους αλλά και όσους παρέστησαν και να ανανεώσει το ραντεβού για τον επόμενο χρόνο, στον ίδιο χώρο , ει δυνατόν, με περισσότερους προπονητές για περισσότερες δημιουργικές κουβέντες.
Καλό καλοκαίρι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *